Eğirdir’de Sağlık Çalışanları Unutulmadı

Eğirdir’de 14 Mart Tıp Bayramı’nda Sağlık Çalışanları Unutulmadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2022 09:06
Eğirdir’de Sağlık Çalışanları Unutulmadı

14 Mart Tıp Bayramı münasebeti ile Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ve Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök Hastane ve Sağlık Kuruluşlarını Ziyaret Etti. 

Sabah 08.30'da ilk olarak  Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine giden Kaymakam Adem Çelik ve Başkan Veli Gök'ü burada Hastane Başhekimi Semih Gürler ve Hastane yönetimi karşıladı.

Hastane yönetimi ve hastane doktorları ile kahvaltıda buluşan Kaymakam Adem Çelik ve Başkan Veli Gök burada yaklaşık 45 dakika süren programda hastane doktorlarıyla sağlık ordusunun içerisinde bulunduğu zorluklar ve problemler değerlendirildi.

'Ciddi anlamda fedakarlık gerektiren çok onurlu bir meslek, insan hayatına direk dokunan bir meslek, ben sizlere kolaylıklar, başarılar diliyorum. Bugün, bu özel günde  bu kadar değerli insanların bir arada olmasından dolayı çok mutluyum. Camianın bayramı kutlu olsun diyorum.' ifadelerini kullandı.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ise; 'Sağlık çalışanlarımızın fedakarca çalışmalarını bilmekteyiz. Özellikle pandemi döneminde çocuklarından ayrı yerlerde kalarak ve tüm zorluklara rağmen görevlerini yapmışlardır. Sağlık hizmetleri kalitesi anlamında çok ciddi gelişmeleri gözlemlemekteyiz. Özellikle pandemi sürecinde dünyada Türkiye’de yapılan sağlık yatırımlarının nasıl bir fayda sağladığını bu süreçte daha iyi gözlemleme imkanı bulduk. Ben tüm sağlık çalışanlarımızın bayramını kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.' dedi.

Hastane yönetimi ve hastane doktorları ile çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından hastane çalışanlarına karanfil dağıtımı gerçekleşti. Daha sonra Toplum Sağlığı Merkezi ve Sağlık  Ocağı'nı ziyaret eden Kaymakam Adem Çelik ve Başkan Veli Gök burada da doktorlar ve sağlık çalışanlarını ziyaret ettiler.

Ziyarette İlçe Sağlık Müdürü Dr. Abdurrahman Enes Özdemir'de eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.