Eğirdir'e Değer Katmak İçin Geliyoruz

CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaş: "Mart'ın Sonu Bahar"

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2019 16:17
Eğirdir'e Değer Katmak İçin Geliyoruz

CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaş, Eğirdir'in elmasıyla, gölüyle, komandolarıyla markalaşmış bir değer olduğunu kaydederek "Biz Eğirdirimizin değerine değer katmaya geliyoruz" dedi.

Emekli Albay Mehmet Kaş, "Eğirdir benim yaklaşık 22 senedir, havasını soluduğum, dağını taşını karış karış bildiğim, hem evladımı hem de vatan evlatlarını yetiştirdiğim, candan dostluğu ve huzuru bulduğum cennetten bir köşedir.

Eğirdir, gerek elmasıyla, gerek adını verdiği yedi renkli gölüyle, gerekse dünyaya nam salmış komandolarıyla markalaşmış bir değerimizdir.
Bu markayı yaratmış Eğirdir'imizin, hem çalışkan ve candan dost insanına, hak ettiği değeri yaşatmak, hem de eşsiz ve güzel doğasını koruyarak devamlılığını sağlamak için aday oldum.

Bunun için ekibimle, projelerimi gerçekleştireceğine olan inancım ve heyecanımla çalışmak ve Eğirdir'imizin marka değerine değer katmak istiyorum. Göreceğiz ki; Eğirdir için de Mart'ın sonu bahar olacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.