Eğirdir'e Hizmet Sözümüz Var!

Eğirdir'e Hizmet Sözümüz Var!

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2019 13:38
Eğirdir'e Hizmet Sözümüz Var!

İYİ Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Tuba Karaca, Eğirdir'e hizmet için yola çıktığını kaydederek, "Bu göreve Eğirdir halkının layık olduğu İYİ belediyecilik hizmetine kavuşturmak için talip oldum. Bu nedenle hep birlikte daha İYİ belediyecilik ve daha iyi hizmet sözü verdim.

Eğirdir halkının takdirleriyle başlayacağım Belediye Başkanlığı görevim sürecince bu sözümü her an tutacağım. Adalet ve eşitlik ilkelerinden ayrılmadan, Eğirdir halkının memnuniyetlerini gözeterek, milli, çoğulcu ve katılımcı belediyecilik görevi yerine getireceğim.

Gece gündüz ayırmadan, yılmadan ve yorulmadan çalışacağız. Tüm belediye hizmetleri hızlı ve çözümcü olacak. Belediyemizin hesapları tutumlu ve şeffaf bir şekilde idare edilecek.

Belediye başkanlık seçimleri bir parti çatısı altında gerçekleşir ama belediye yönetimi partiye bağlı ve parti için olmaz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren tüm partilerle ve idareci arkadaşlarımızla sadece Eğirdir’in menfaatlerini gözeterek iyi belediyecilik hizmeti sunacağız.
Bu güne kadar kimseyle en ufak bir hesabım, tartışmam, kavgam ya da savaşım olmadı. Ama Eğirdir için bugünden sonra Eğirdir’in hak ettiği İYİ belediyecilik hizmeti için savaşacağım.

Savaş dedim ama bunu sakın anlamak istediğiniz yerlere çekmeyin. Bu hizmet savaşıdır. Biz Eğirdir için elimizi taşın altına koyuyoruz. Eğirdir hak ettiği iyi belediyecilik hizmetini alana kadar kolumuz da kopsa yolumuzdan asla taviz vermeyeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.