"Eğitim Kurumları Daha İyi Hale Gelecek"

"Eğitim Kurumları Daha İyi Hale Gelecek"

Yayınlanma:
"Eğitim Kurumları Daha İyi Hale Gelecek"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, bugün CHP il ve ilçe teşkilatı ile birlikte Turuncu Eğitim Kurumları'nı ziyaret etti. Kurum müdürü Tevfik Kunt'un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, eğitim kurumunun mevcut durumu hakkında bilgi alındı ve eksiklikler üzerine konuşuldu.

Atakan Yazgan, ziyaret sırasında eğitim kurumundaki eğitimcileri de ziyaret ederek, kolay gelsin dileklerini iletti. Turuncu Eğitim Kurumları'nın çalışanları, Yazgan'ın ziyaretiyle mutlu olduklarını belirttiler.

Ziyaret esnasında konuşan Atakan Yazgan, eğitimde yapılacak iyileştirmeler ve geliştirmeler konusunda fikir alışverişinde bulundu. Eğitim alanındaki yeniliklerin ve eksikliklerin tespit edilmesi amacıyla böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Yazgan, eğitim kurumlarının daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için çalışacaklarını vurguladı.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum