Eğlenirken Eğitildiler

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Tiyatro Kulübü, hazırladığı Oyunun ilkini Yedişehitler İlköğretim Okulu öğrencileri için sahneledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2011 11:51
Eğlenirken Eğitildiler

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Tiyatro Kulübü, ilköğretim öğrencilerine yönelik hazırladığı Oyunun ilkini Yedişehitler İlköğretim Okulu öğrencileri için sahneledi.

Özgüven, başarı ve gücün öneminin anlatıldığı, yönetmenliğini Barış Karabulut'un yaptığı Oyun sonrası sanatçılara plaket verildi. Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Arıtürk, yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın talimatları doğrultusunda yapılan çalışmalar çerçevesinde tiyatro kulübü oluşturduklarını anlattı.

Kulübün zaman zaman çeşitli Oyunları sahneye koyduğunu kaydeden Arıtürk, bu Oyunun ise ilköğretim öğrencilerine yönelik hazırlandığını vurguladı. Arıtürk, "Çocuklarımızı eğlendirirken bilgilendirmenin önemli olduğunu bilerek ona göre bir program hazırladık. Hedefimiz öğrencilerimize tiyatroyu sevdirmek, sevdirirken de birkaç konuda eğitmek... Umarım başarılı olmuşuzdur. Diğer okullarımızın talebi doğrultusunda bu gösterimi devam ettireceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.