‘Emanet Verdiğimiz Belediyeyi Halkımız İle Beraber Geri Alacağız’

MHP'nin Isparta Belediye Başkan adayının Yusuf Ziya Günaydın olduğu açıklandıktan sonra, teşkilatlar ve diğer aday adayları bir araya geldi.

Yayınlanma:
‘Emanet Verdiğimiz Belediyeyi Halkımız İle Beraber Geri Alacağız’

MHP'nin Isparta Belediye Başkan adayının Yusuf Ziya Günaydın olduğu açıklandıktan sonra, teşkilatlar ve diğer aday adayları bir araya geldi. Önceden üç dönem boyunca Belediye Başkanlığı görevini yürüten Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın'ın tekrar Isparta Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından, parti içindeki İl, İlçe ve kadın kolları teşkilatları ile diğer aday adayları birlik ve beraberlik içinde hareket etti.

Yusuf Ziya Günaydın, partisinin İl Başkanlığında parti üyeleriyle bir araya geldi. Günaydın, tüm teşkilat yöneticileri, aday adayları ve belediye başkanları tarafından karşılandı ve ilk konuşmasında "Biz yapacağız" dedi.

Günaydın, kısa bir konuşma yaparak, 2019'da "emanet" olarak verdikleri Belediye Başkanlığını, tüm teşkilatlar ve Isparta halkıyla birlikte geri alacaklarını belirtti. Ayrıca, projelerin yarım kaldığını ve ihmal edildiğini ifade ederek, "Eğer projeler tamamlansaydı tekrar aday olmazdım. Otogar gibi projeler 5 yılda bile tamamlanamadı" şeklinde konuştu.

Günaydın, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, "1999 ruhuyla hep birlikte 'Biz' olacağız. Bugün burada gördüğüm manzara beni umutlandırdı. Tüm aday adaylarımıza, teşkilatlarımıza, dava arkadaşlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum