Emekliler Ev Sahibi Olmadan Ölmeyecek

Emekliler Ev Sahibi Olmadan Ölmeyecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2019 12:52
Emekliler Ev Sahibi Olmadan Ölmeyecek

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Cafer Özdemir, Türkiye Emekliler Derneği’ni ziyaret etti. Özdemir, “Isparta’da emeklilerimizin bir ev sahibi bile olmadan gitmelerine izin vermeyeceğim” dedi.

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Cafer Özdemir, beraberinde İl Başkanı Selçuk Özkan ile birlikte Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdulkadir Ersal’ı ziyaret etti.

Özdemir, “ Emekliler Derneği, diğer dernekler gibi önem ve değer taşıyan bir dernek. Çok güzel bir örnek teşkil ediyorsunuz. Girdiğimiz yol içerisinde emeklilerimize projelerimiz var. Bunların en önemlisi toplu konuttur. Isparta’da emeklilerimizin bir ev sahibi bile olmadan gitmelerine izin vermeyeceğim. Benim de bu konuda sıkıntı yaşadığım zamanlar oldu. Dünyada evlatlarımıza bir şeyler bırakmak zorundayız. İnşallah bu konuda emeklilerimize toplu konutta yardımcı olmak istiyoruz. Sağ olsun Mehmet Aybatılı’nın yaptığı BELMAŞ sayesinde biz de dar gelir içerisinde ev sahibi olduk. Aynı yapı ve aynı görüş içerisinde emekli ve dar gelirli vatandaşlarımızı konut sahibi yapmak istiyoruz. Emeklilerimizin her türlü derdine derman olmak istiyoruz. Her mahallede yeşil alan projemiz var.

Mahallelerimizde emeklilerimizin birbirleriyle konuşacağı, sorunlarını yetkililere aktaracak yeşil alanlar oluşturacağız. Emeklilerimize üretkenlik konusunda destek de oluruz. Üreten bir Türkiye. Benim tek düşüncem budur. Yeter ki insanlarımız üretmek olsun” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren dernek başkanı Ersal da “Türkiye Emekliler Derneği Isparta’da 19 bin 800 üyeye sahip. Isparta’da emeklilerimizin hak ve hukukunu arayama çalışıyoruz. Bu dönem emeklilerimizin yüksek oylarıyla Isparta’yı temsilen Ankara’ya seçildim. Isparta’daki ve Türkiye’deki emeklilerimizin Ankara’da sesi ve kulağı olacağız. Allah bizi mahcup etmesin. Emeklilerimizin insanca yaşayabilmesi için gayretlerimizi Ankara’da sürdürmeye devam edeceğiz. Siz de bir yola çıkmışsınız, başarılar diliyoruz. Bu bir yarıştır. Bu yarışta kazansanız da kaybetseniz de Isparta içindir. Başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum