"Emekliler Maaşlarında Artış İstemiyor"

Tüm Emekliler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Hayati Yıldız, açıklanan maaş artışlarından emeklilerin mutlu olmadıklarını dile getirdi.

Yayınlanma:
"Emekliler Maaşlarında Artış İstemiyor"

Tüm Emekliler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Hayati Yıldız, açıklanan maaş artışlarından emeklilerin mutlu olmadıklarını dile getirerek "emekliler maaşlarında artış istemiyor. Emekliler şu ekonomik şartlarda yaşayabileceği kadar maaş istiyor." dedi.

Yıldız, "emeklilerin intibak yasasının çıkmasını istediğini belirterek "emekliler asgari ücret seviyesinde maaş, ilaç katılım ücretinin kaldırılmasını ve gönüllerine dokunulmasını istiyor.

Tüm Emekliler Derneği Isparta Şubesi olarak, kısa zamanda emeklilerin gönüllerine dokunarak üye sayısını binlere getirdik. Bunda sonra hizmetimizi güzelleştirecek ve 87.000 emekli 17.000 dul ve yetimin nasıl sesi oluruz diyeceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.