"Emeklimiz Yakamadığı Kömürü Alamadığı Paltoyu Unutmaz"

İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, emekli maaşlarına yapılan zam üzerinden iktidara tepki gösterdi.

Yayınlanma:
"Emeklimiz Yakamadığı Kömürü Alamadığı Paltoyu Unutmaz"

İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, emekli maaşlarına yapılan zam üzerinden iktidara tepki gösterdi. Emeklinin onurlu yaşama hakkının elinden alındığını belirten İl Başkanı Büyükçam, "Emeklimiz bu yetersiz zammın cevabını sandıkta verecektir" dedi.

İktidarın emeklinin onurlu yaşama hakkını elinden aldığını belirten İl Başkanı Büyükçam, " Emekliye müjde diye verilen %25 kamuoyu baskısıyla %30 artışa sebep oldu. Fakat bu da ne emekli için yeterliydi, ne de bizim Parti Politikamızda da asgari ücretin altında onurlu yaşaması sağlanacak emekliye görünen bir reva değildir. Biz buna da karşıyız.

Şimdi emeklimiz bu kışı geçirir fakat alamadığı paltoyu, yakamadığı kömürü unutmaz ve bunun tek gereği vardır, sandıktır. Emekliyi bu kadar görmezden gelmek, emeklinin onurlu yaşamasını bu kadar alttan almak, torununun ihtiyaçlarına çözüm üretemeyen dedeler, torununun ihtiyaçlarına çözüm üretemeyen anneanneler, babaanneler olduğu bir ülkede bugünler unutulmayacaktır.

Torununun ihtiyaçlarına karşılık veremeyen gerçekten onları bir gofreti bir şekeri almak da zorlayan, zorlandığı hale getiren iktidarı emekli unutmayacaktır. Bunun gereği sandıktır ve emeklinin onurlu yaşaması için de İyi Parti'nin iktidara geçmesi için sandıkta emeklimiz bizlerin yanında olacaktır." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.