Emir Talha, Dünya Birincisi oldu

Dünya çapında online olarak düzenlenen Uluslararası Caribou Matematik Yarışması'nda, 6. Sınıf öğrencisi Emir Talha YILDIZHAN 18 bin katılımcı içinden sıyrılarak dünya birincisi oldu.

Yayınlanma:
Emir Talha, Dünya Birincisi oldu

Kanada merkezli bir organizasyon olan Caribou Matematik tarafından dünya çapında online olarak düzenlenen Uluslararası Caribou Matematik Yarışması'nda,6. Sınıf öğrencisi Emir Talha YILDIZHAN 18 bin katılımcı içinden sıyrılarak dünya birincisi oldu.

Kanada merkezli bir organizasyon olan Caribou Matematik tarafından dünya çapında online olarak düzenlenen Uluslararası Caribou Matematik Yarışması'nda Şehit Polis Mehmet Karacatilki Bilim ve Sanat Merkezi 6. Sınıf öğrencisi Emir Talha YILDIZHAN 18 bin katılımcı içinden sıyrılarak dünya birincisi oldu.

Dünya çapında online olarak düzenlenen matematik yarışmasına merkezimizden 70 öğrencimiz katılım sağladı. Genel Yetenek alanı altıncı sınıf öğrencimiz Emir Talha YILDIZHAN Dünya 1. Oldu. Türkiye genelinde ise ilk yüzde 3 öğrenci yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum