Emniyet Ekipleri Çok Sayıda Ruhsatsız Silah Ele Geçirdi

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri kaçak yollarla üretilen ve satışa sunulan silah ticaretini önlemeye yönelik çalışma başlattı.

Yayınlanma:
Emniyet Ekipleri Çok Sayıda Ruhsatsız Silah Ele Geçirdi

Isparta ve Burdur'da 10 farklı adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştiren ekipler çok sayıda suç unsuru ve uyuşturucu madde ele geçirdi. Olayla ilgili 1 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri kaçak yollarla üretilen ve satışa sunulan silah ticaretini önlemeye yönelik çalışma başlattı. Ekipler, Isparta ve Burdur'da 10 farklı adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 9 Ruhsatsız Tabanca, 17 Ruhsatsız Tüfek, 10 Tüfek Fişeği, 244 Çeşitli Çap ve Ebatlarda Fişek, 96 Av Tüfeği Fişeği, 33 Adet Tabanca Şarjörü, 817 Tabanca ve Tüfek Parçaları, bir Silah Yapımında Kullanılan Torna Makinesi, bir miktar uyuşturucu madde ve 14 Uyuşturucu Kullanma Aparatı ele geçirdi.

Ele geçen suç unsuru malzemelere el konuldu. Olayla ilgili 17 şüpheliye adli işlem uygulandı.

Şüphelilerden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.