Emniyet Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Emniyet Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Nisan 2019 12:04
Emniyet Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Isparta'da bir evden çaldıkları çelik kasayı toprağa gömen şüpheliler yakayı ele verirken, sorguda itiraf ettikleri çelik kasa ise gömüldüğü yerden çıkartılarak sahibine teslim edildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 12 Nisan tarihinde Sav Kasabası'nda bir evden çelik kasa hırsızlığı ile ilgili olarak yaptığı çalışmalar kapsamında H.A. ve H.K'yı gözaltına aldı. Yapılan sorgularında ise 19 Nisan'da yine aynı şüpheliler H.A. ve H.K.'nın farklı bir hırsızlık olayına karıştığını ortaya çıktı. Şüpheliler ise, çelik kasayı yok etmek için toprağa gömdükleri ortaya çıktı. Sorguda ifadeleri doğrultusunda toprağa gömülü çelik kasayı bulan polis, sahibine teslim etti.

Öte yandan ifadelerinin ardından mahkeme sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı.Öte yandan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Nisan ayında 2 farklı motosiklet hırsızlığı olayının şüphelileri A.İ.O. ve A.K.'de yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler de çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ