Emniyet Kol Saati Hırsızlarını Yakaladı

Emniyet Kol Saati Hırsızlarını Yakaladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2022 00:05
Emniyet Kol Saati Hırsızlarını Yakaladı

Isparta’da bir iş yerinden meydana gelen Hırsızlık olayının failleri biri kadın 2 kişinin kimlikleri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesince oluşturulan özel ekip marifetiyle yapılan çalışma ile belirlendi.

Yılbaşı öncesinde basında da yer alan ve iş yerinden yaklaşık 4 bin  TL değerindeki 2 kol saatinin çalınması olayıyla ilgili Isparta merkezdeki KGYS kameraları ve iş yerlerinde kurulu bulunan iç ve dış 64 kameradan alınan bin 920 dakikalık görüntü üzerinden iz sürüldü.

Bunun neticesinde şüphelilerin kaldıkları adresi tespit eden emniyet yetkilileri şahısları yakaladı.

İş yerinden çaldıkları kol saatleri suç eşyası olarak ele geçirildi. Saatler iş yeri sahibine teslim edildi.

22 ve 21 yaşlarındaki A.E.B ve S.A isimli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Kamu güvenliği ve şehrimizin esenliği açısından çok kıymetli bulduğumuz iş yeri ve apartman çevre kameralarını çalışır ve bakımlı tutan hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.

Ayrıca şehrimizin güvenliğinin sağlanması için çalışmalarımızda çokça istifade ettiğimiz WhatsApp ve BİP tabanlı 0505 318 32 44 numaralı hattımıza yazılı olarak gönderilen ihbar ve bildirimlerin titizlikle değerlendirildiğini bir kez daha siz değerli hemşerilerimize duyurmak isteriz.”

OLAY NASIL OLMUŞTU

Sevgilisine şans öpücüğü verdikten sonra çiftlerden biri iş yeri sahibini oyalarken diğeri ise saat bölümüne giderek 3 bin 500 bin lira değerinde 2 tane kol saatini cebine koydu. Çiftin hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaştığı anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.