Emniyet Sahte Alkole Geçit Vermedi

Emniyet Sahte Alkole Geçit Vermedi

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Kasım 2021 16:59
Emniyet Sahte Alkole Geçit Vermedi

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ile Mücadele ve Halk sağlığının korunması amacıyla, özellikle eğlence mekânlarına ve içki satışı yapılan yerlere satış yapmak amacıyla şehri hedef alan şahıslara yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda.  iş yeri, araç ve ikamette yapılan aramada, 225 Litre Etil Alkol, 35 Litre Alkollü İçecek, 8 Şişe Sahte/Kaçak Alkol, 3 adet Alkol yapımında kullanılan likit, 1 adet Sigara doldurma makinası,  3.500 adet doldurulmuş sigara ele geçerdi.

Emniyet Müdülüğü’nden konuya ilişkin şu açıklama yapıldı, “Ele geçen suç unsuru ürünler ile ilişkili (2) şüpheli hakkında ADLİ/İDARİ işlem başlatılmıştır.

Isparta halkımızın Huzur ve Güven ortamında yaşamalarını sağlamak, vatandaşlarımızı suç ve suçludan korumak amacıyla Isparta Polisi olarak tüm birimlerimizle birlikte alanda hakimiyeti sağlayarak, sokakta, uygulama noktalarında, eğlence mekanları/çevrelerinde, eğitim kurumları çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız.

Değerli hemşehrilerimizin 112 Acil Çağrı Merkezi hattına ve 0505 318 32 44 numaralı WhatsApp ve BİP tabanlı iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz. Sizlerden gelen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu Ispartalı hemşerilerimizin bilgisine sunuyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ