Emresporlular Başkan Günaydın’a Ateş Püskürüyor

Emrespor taraftarı ve Emre Mahallesi halkı Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a ateş püskürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2012 12:28
Emresporlular Başkan Günaydın’a Ateş Püskürüyor

Bölgesel Amatör Ligi 2011-2012 sezonunda rakiplerini dize getirerek, tarihinde ilk kez 3. lige çıkan ve yapılamayanı yapan Emrespor’a, Isparta Belediyesi her nedense destek olmuyor.

Emrespor Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan, yaptığı açıklamasında: “Belediye Başkanımız, şampiyon olduğumuz gün mahallemize gelerek destek olacağı sözünü vermişti. Aradan geçen süre zarfından hiçbir destekte bulunmadı. Bize umut verilmesini değil, destek olunmasını bekliyoruz. Eğer destek vermeyecekse çıkıp söylesin, kardeşim destek olmayacağım desin. 16 Haziran tarihine kadar destek bekliyoruz” dedi.

GÜNAYDIN NE DEMİŞTİ?

Ispartaspor’a çok üzüldüklerini ancak Emrespor’un başarısından dolayı da sevindiklerini söyledi. Günaydın, “Ispartaspor’a uzun süre çok ciddi rakamlarda destek olduk. Ancak, maalesef üzücü bir duruma düştü. Rakamların koordinasyonu sağlanamadı ve benim düşüncemin dışında harcamalar yapıldı. Çok parayla, çok harcamayla hiçbir takım başarılı olamaz. Bir taraftan üzüldük ama bir taraftan da sevindik. Emrespor’un başarısıyla gurur duyuyoruz ve bu başarıyı çınar ağacının bir filizinin dikilmesi olarak görüyorum” dedi. Günaydın, Emrespor’a desteklerinin devam edeceğini de belirterek, “Bütün harcamalarınıza dikkat edin, tek bir kuruşumuz boşa gitmesin” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Spor