Erken Seçim Olacak Mı?

AK Parti Isparta Milletvekili ve Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Recep Özel, erken seçimle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Erken Seçim Olacak Mı?

AK Parti Isparta Milletvekili ve Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Recep Özel, erken seçimle ilgili açıklamalarda bulundu.

18 Haziran 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesi kamuoyunda sürekli gündeme gelen seçimler ne zaman yapılacak? sorusunun cevabı önümüzdeki haftalarda netlik kazanacak olsa da siyasi kulislerde seçim tarihi üzerine çeşitli tahmin ve yorumlar yapılmaya devam ediyor.

18 Haziran tarihinde Üniversite seçme ve yerleştirme sınavlarının yanı sıra, Kurban Bayramı öncesi Hacı adaylarının kutsal topraklarda hac vazifesini yerine getirecek olması seçimin öne alınma ihtimalini güçlendiriyor.

AK Parti Isparta Milletvekili ve Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Recep Özel dün kendisine iadeyi ziyarette bulunan ITSO yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı sohbette konu ile ilgili olarak öngörüsünü dile getirdi.

Milletvekili Özel, “Benim şahsi düşüncem ve öngörüm seçimler 30 Nisan ile 18 Haziran tarihleri arasında kalan bir Pazar günü yapılacak. Kesin tarih önümüzdeki aylarda netleşir. Bu saatten sonra kimse erken seçim beklemesin seçimler en fazla bir ay öne çekilebilir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum