Eşinden Borç Aldığı Bilezikle 130 Kişiye İstihdam Sağlıyor

Bundan tam 10 yıl önce eşinin bileziklerini ödünç alarak malzeme karşılığında senet imzalayıp küçük bir temizlik malzemesi dükkanı açan 37 yaşında ki Alper Şahin, şimdi fabrika büyüklüğünde ki işyerinde 130 kişiye istihdam sağlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2022 08:56
Eşinden Borç Aldığı Bilezikle 130 Kişiye İstihdam Sağlıyor

ŞAHİNLER EDT ismiyle temizlik ve gıda sektörleri başta olmak üzere birçok alanda adından bahsettiren Alper Şahin, ’10 yıl önce inandım ve bu yola çıktım’ diyerek bizlere başarın şifresini verdi. Isparta’nın genç ve gizli kalmış kahramanlarının başarı öykülerini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Hikayesine şahit olduğumuz Alper Şahin kısa ve öz cümleler kurarak bugünlere nasıl geldiğini şu sözlerle açıkladı: “Bundan 10 yıl evvel eşimin bileziklerini ondan ödünç isteyerek, mahalle arasında küçük bir temizlik malzemesi dükkanı açtım. Belli bir gramda ki sermayem olan bileziklerle ürün alımı yaptım. Bunun haricinde de senet karşılığı mal aldım. O yıllar senet borçları beni çok korkuttu. Ancak korkunun ecele faydasının olmadığını düşünerek işime sahip çıktım. Hiç yılmadım, yorulmadım. O gün kendime 10 yıllık bir hedef koydum. Hedefim ise çalışarak hem kazanacağım, hem de istihdam sağlayarak kazandıracağım demiştim. Hamd olsun rabbim hayallerime kavuşturdu. Kazanmaktan ziyade bugün 130 arkadaşıma istihdam sağlamak beni çok mutlu ediyor. ŞAHİNLER EDT olarak gıda ve temizlik sektörlerinde şehrimize ve bölgemize hizmet veriyoruz. Tamamen öz sermaye ile açtığımız şirketimiz yine tamamen öz sermaye ile yoluna devam ediyor. Davraz Mahallesi, eski Mahrukatçılar Sitesinin ilerisinde 3 bin çeşit ürünümüzle müşterilerimize hizmet veriyoruz.” dedi.

İKİNCİ 10 YILLIK HEDEFTE ISPARTA DAHA ÇOK KAZANACAK

Gazetemize ikinci 10 yıllık hedeflerini de açıklayan başarılı iş adamı Alper Şahin sözlerini şu şekilde sürdürdü: “İkinci 10 yılda Isparta’yı sektörlerimizle alakalı üretim ve marka şehri yapmayı planlıyoruz. İlimize birçok sektörün malzemeleri ya da ürünleri Antalya’dan geliyor. Bu gıda ve temizlik sektörlerin ürünlerinin yeni adresini Isparta yapacağız. Yani bizden malzeme alan müşterilerimiz az masrafla daha çok ürünü ucuz miktara alacak. Türkiye’nin ve Dünya’nın tanınmış markalarının dağıtımını Isparta’dan yapacağız. Buna alt yapımız ve iş gücümüz hazır. Şimdilik 3 bin çeşit ürünümüzle, gıda üzerine bir işyerinin bütün tedariğini sağlayabiliriz. Şehrimizde bu kadar ürün çeşidiyle hizmet verebilen başka bir firma yok. İlklerin firması olarak ilimiz adına 10 yıllık süreçte yine birçok ilklere imza atacağız” dedi.

GETİR FİRMASI DA ŞAHİNLER EDT’de

Türkiye’nin en büyük mobil AVM uygulaması olan GETİR’in de bayiliğini aldıklarını ifade eden Alper Şahin: “Getir, 2015 yılında kurulan bir şirket. Mobil uygulaması aracılığıyla, restoran yemek teslimatları ve market ürünleri için teslimat hizmeti sunmaktadır. Şirket, Türkiye başta olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerinde hizmet vermektedir. Bizde bunun bayiliğini aldık. Burada da memleketimizin çocuklarını iştiham sağlıyoruz. Büyüdük ve büyümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

PATRONLUK NEDİR BİLMEM

Kendisine sorduğumuz sorulara canı gönülden yanıt veren İşadamı Alper Şahin, kendisini hiçbir zaman patron olarak görmediğini ifade etti. Sadece iş, aile ve arkadaş odaklı birisi olduğunu belirten Şahin: ‘Başarının en büyük mimarı aile, sosyal hayat ve samimi dostluklardır.  Bunların temelini sağlam attığınız takdirde başarı kendiliğinden geliyor. Ben takım elbiseyi resmi durumlar hariç giymiyorum. Mesela tır geldiği zaman tulumumu giyer tırdan malzeme indiririm. İşimle alakalı herşeyin başında durur ve yaparım. İşini bizzat kendisi takip eden herkes başarıya ulaşır. Büyük iş insanların hayat hikayesine bakarsak hep kendilerinin de çalıştığını görürüz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum