Eski ve Yeniler İlk Kez Buluştu

Isparta E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda 1972 yılından günümüze kadar görev yapan ve verdiği hizmetler neticesinde emekli olan 65 personel ve eşleri ile halen görevde olan personel kahvaltıda buluştu.

Yayınlanma:
Eski ve Yeniler İlk Kez Buluştu

Isparta E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda 1972 yılından günümüze kadar görev yapan ve verdiği hizmetler neticesinde emekli olan 65 personel ve eşleri ile halen görevde olan personel kahvaltıda buluştu.

Kahvaltıya, Mürşide Ermumcu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tuncay Tuncer, Isparta Adalet Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Ömer Köse, Kurumda halen görevli personel ile 1972 den günümüze kadar Kurumda hizmetleri bulunarak emekli olan; infaz koruma memurları, infaz koruma başmemurları, kâtip, sayman, öğretmen, müdür makamlarında görev almış personel katıldı.

Isparta E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünde kahvaltı programı Kurum Müdürü Ali Yüce’nin açılış konuşmaları ile başladı.’’ Türkiye’de örnek olacak ve ilk defa bu kadar kapsamlı bir şekilde eski ile yeni personelin buluşması, kaynaşması diyebileceğimiz bir kahvaltı programımızda sizler ile bir arada bulunmaktan büyük onur duyuyorum.

Bu gerçekten bizim ne kadar büyük bir aile olduğumuzu göstermektedir. Her daim, her konuda birbirimize destek olmalıyız. Kurumumuzun daveti ile burada bulanan 65 emekli personellerimize çalışmalarından ve verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kahvaltı programı, ceza infaz kurumu emekli memurları yöneticiliğini yapan Eyüp Aktaş ve Mahmut Atal’ın çiçek takdimi ve söz alması ile başladı. Emekli memur Eyüp Aktaş duygularını ‘’Tekrardan kendi Kurumumda, kendi evimde olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Çok farklı duygular hissediyorum. Ceza infaz kurumlarının büyük bir değişim, dönüşüm geçirmiş.

Bizim çalıştığımız dönem ile şimdiki dönem arasında büyük farklılıklar var. Kurum Müdürü Ali Yüce’ye bizleri kabulünden ve yeniden sizlerle olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi. Emekli memur Mahmut Atal ise; ‘’1975’de göreve başladım, 2000 yılında emekli oldum. Ülkemizin geçtiği zor zamanlarda bu kurumda görev yaptım. Çalışma koşulları zorluklar ile doluydu. Tutuklu ve hükümlüler ile yaşadıklarımı anlatsam büyük bir roman olur.’’ Sözleri ile duygularını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum