Esnaf Cebinde' de İlk Hedef 300 Abone

Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, yeme içme sektöründe faaliyet gösteren esnafla bir araya gelerek, Esnaf Cebinde uygulamasını anlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Haziran 2022 16:11
Esnaf Cebinde' de İlk Hedef 300 Abone

Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, yeme içme sektöründe faaliyet gösteren esnafla bir araya gelerek, Esnaf Cebinde uygulamasını anlattı. Bir kez daha esnaftan projeye sahip çıkmasını isteyen Başkan Tural,   “Hedefimiz 300. Bu sayıyı bulduğumuzda artık müşterilerin uygulamayı kullanması için çalışmalara başlıyoruz” dedi. 

İlimiz esnaf ve sanatkarlarına düşük komisyon, yüksek kar marjı, kurye ve hemen ödeme imkanı sunan Esnaf Cebinde isimli online sipariş uygulamasının esnafa tanıtılması ve ön kayıtlarının alınması yönündeki çalışmalar aralıksız sürüyor. Bu kapsamda  Birlik Başkanı Ahmet Tural, pasta, tatlı, çiğköfte yufka imalatı gibi gruplarda  faaliyet gösteren esnafla bir araya gelerek Esnaf Cebinde uygulamasını anlattı.    

KMA Yazılım Firma Müdürü Kaan Murat Ayvaz’ın da katıldığı bilgilendirme toplantısında Lokantacılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, daha öncede farklı yeme içme gruplarında faaliyet gösteren üyelerle bir araya geldiklerini belirterek, “Sıkıntılarımızı burada konuştuk. Bugünde buraya çiğköfte pastane yufka imalatı yapan arkadaşlarımızı davet ettik.

Birlik Başkanımız Ahmet Tural’ı da  davet ettik. Kendileri sağolsunlar bizleri kırmadılar geldiler. Birlik Başkanımızla birlikte burada sohbet etmek sorunlarımızı aktarmak ve Esnaf Cebinde uygulaması hakkında bilgi almak üzere toplandık” dedi. 

HEDEF 300 ESNAFA ULAŞMAK 

Birlik Başkanı Ahmet Tural 10 aylık bir çalışma sonrası Esnaf Cebinde projesi üzerinde sona yaklaştıklarını belirterek “Pandemi döneminde e-ticaretin önemini hep birlikte gördük. Artık herşey cep telefonlarında. Bu bağlamda esnafımızdan online sipariş uygulamalarından yüzde 12’den 37 ‘ye varan yüksek bedellerde komisyon ücreti alındığı şikayetler üzerine ne yapabileceğimizi konuştuk ve bu projeyi geliştirdik. Ortada büyük bir emek var.

Cuma pazarını, Kafeler Caddesini bizzat oda başkanlarımla birlikte kendim dolaşarak, bu projenin önemini ortaya koymak için esnafımızdan uygulamaya kayıt olmalarını sahip çıkmalarını istedim. Şu anda 230 esnafımız kayıt yaptırdı.  Hedefimiz 300. Bu sayıyı bulduğumuzda artık müşterilerin uygulamayı kullanması için çalışmalara başlıyoruz” dedi.  

HEM ESNAF HEM ÖĞRENCİ HEM ISPARTA KAZANSIN

Kurye hizmeti vermek için Paket Taksi kurucusu Reşat Süer’i Isparta’ya davet ettiklerini kaydeden Başkan Tural “Kendisi Anadolu’dan böyle bir proje çıkmasını desteklediğini, Paket Taksi’nin maliyetini çıkaracaklarını ve üzerine sadece yüzde 1 kar konulacağını projeye destek olacağını söyledi. Arkadaşlarımız gelecek hafta içinde İstanbul’a giderek mukavele imzalayacaklar” bilgisini verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.