Esnaf Cebinde Uygulamasında Ön Kayıtlar Başladı

Düşük komisyon bedeliyle e-ticaret üzerinden satış ve pazarlama imkanı sağlayan Esnaf Cebinde uygulamasının lansman ve ön kayıt duyurusuna ilişkin toplantı gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2022 22:31
Esnaf Cebinde Uygulamasında Ön Kayıtlar Başladı

Esnaf Odaları Birliği ile Göller Bölgesi Teknokent KMA yazılım firması işbirliğiyle esnaf ve sanatkârlara düşük komisyon bedeliyle e-ticaret üzerinden satış ve pazarlama imkanı sağlayan Esnaf Cebinde uygulamasının lansman ve ön kayıt duyurusuna ilişkin toplantı gerçekleştirildi.

Birlik Başkanı Tural, esnaftan projeye sahip çıkmalarını istedi.Ev sahipliğini Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural’ın yaptığı tanıtım toplantısına SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, Göller Bölgesi Teknokenti Müdürü Prof. Dr.  Serdal Terzi, Oda başkan ve yöneticileri, Kadın Komisyonu Başkanlığı üyeleri  ve KMA Yazılım Firması temsilcileri katıldı.

Tanıtım töreninde konuşan Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural "Süleyman Demirel Üniversitesi içerisinde yer alan Göller Bölgesi Teknokentinde faaliyet gösteren KMA Yazılım firmamız ile beraber Türkiye’de esnaf odaları birlikleri arasında yine bir ilke imza artarak,  Esnaf Cebinde projesini başlattık.

Yaptığımız tespitlerde Isparta esnafının, çevrimiçi yemek ve market sipariş sistemlerine yaklaşık olarak yılda 85 Milyon Türk Lirası komisyon ücreti ödediklerini gördük.  Esnaf Cebinde uygulaması ile bu komisyonları en aza indirerek 45 Milyon Türk Lirasının Ispartamızda, esnafımızın cebinde kalmasını sağlamayı amaçlamaktayız." Dedi.

Esnaf Cebinde uygulamasında ön kayıtlar başladı

 

Esnaf Cebinde uygulamasında ön kayıtlar başladı

 

Esnaf Cebinde uygulamasında ön kayıtlar başladı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.