Esnaf Korkuluklardan Rahatsız

İl Başkanı Şenol: Belediyenin Mimar Sinan Caddesi’nde yaptığı korkuluklar hem esnafı hem de vatandaşı zor durumda bıraktı.

Yayınlanma:
Esnaf Korkuluklardan Rahatsız

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Isparta Belediyesi tarafından Mimar Sinan Caddesi üzerine yapılan korkuluklara tepki gösterdi.

Esnafın yapılan korkuluklardan şikayetçi olduğunu belirten İl Başkanı Şenol, “Geçen Gün adayımızla beraber Mimar Sinan Caddesi esnafını gezdik. İki tarafı da dolaştık. Orada korkuluklar yapmış belediye. Korkuluklardan esnaf çok büyük oranda rahatsız. İşlerinin çok büyük oranda düştüğünü söylüyorlar. Karşı tarafa geçişlerde sıkıntılı. İnsanlar korkulukların üzerinden atlıyorlar. Düşüyorlar, sakatlanıyorlar, kazaya sebebiyet veriyor. Oradaki esnafın nakliye konusunda sıkıntıları olduğu söylenildi. Bizde Cumhuriyet Halk Partisi olarak o korkulukların yerine daha anlamlı, daha esnafı rahatsız etmeyen çözümler üretilmesini düşünüyoruz. İnşallah CHP Belediyesi’nde Mimar Sinan Caddesi’ndeki korkulukları kaldıracağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum