Esnaf: Seni Başkan Yapacağız

Esnaf: Seni Başkan Yapacağız

Yayınlanma:
Esnaf: Seni Başkan Yapacağız

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural’a esnafın teveccühü her geçen gün daha da artıyor. Esnaf “Bizi ancak sen anlarsın. İçimizden gelen seni başkan yapacağız” diyor.

Yerel seçimin güçlü adayı Ahmet Tural, seçim çalışmalarını sahada aralıksız ve yoğun bir tempoyla sürdürmeye devam ediyor. Esnafından emeklisine kadınlardan çocuklara kadar sıkılmadık el bırakmayan Tural, esnafı tek tek geziyor onlarla sohbet ediyor dertlerini dinliyor.

esnaf-seni-baskan-yapacagiz-1.jpg

Tural’ı gören esnaf, “Ahmet Başkanımız zaten hep bizimleydi. Bizler için çalıştı bizi savundu. Artık Isparta’ya içimizden gelen birini belediye başkanı yapmak istiyoruz. Esnafın içinden gelen Ahmet Başkanımızı inşallah Belediye Başkanı yapacağız” dediler. Tural’ın Fevzipaşa Okulu civarındaki esnaf ziyareti sırasında bir esnaf da “İşte gerçek başkan gel kurtar bizi” diyerek, Tural’a desteğini ifade etti.

esnaf-seni-baskan-yapacagiz-2.jpg

GÖNÜLLER YAPMAYA GELİYORUZ

Başkan Adayı Tural da, esnafa kendisine gösterdikleri ilgi ve teveccühten dolayı teşekkür ederek, “Yaklaşık 50 gündür seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Esnafımızdan emeklimizden kadınlarımızdan şahsıma olan teveccühü gördükçe Ispartamızın hizmete ne kadar susadığını anlayabiliyoruz. Esnafımız kendilerinden olan içimizden birini başkan olarak görmek istediklerini ifade edip bizi başkan yapacaklarını söylüyorlar. İnşallah öyle olacak.

esnaf-seni-baskan-yapacagiz-3.jpg

Esnafın içinden bir başkan Belediye yönetimine gelecek. Isparta hak ettiği hizmetlere bizimle kavuşacak. İnsanımızın derdiyle dertleniyoruz. İnşallah bunlara çare olacağız. Biz bu şehrin emini olmaya talibiz. Şehrülemin olmak, gönüllere girmekle olur. Biz gönüller yapmaya geliyoruz” dedi.

esnaf-seni-baskan-yapacagiz-4.jpg



Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.