Esnaf Temizledi Belediye Doldurdu

Esnaf Temizledi Belediye Doldurdu

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2022 13:24
Esnaf Temizledi Belediye Doldurdu

Isparta’da yağan kardan en çok etkilenen kesimlerden birisi de sanayi esnafı oldu.

Sanayide kar kürüme veya temizleme çalışmasının yapılmamasından dolayı esnaf kendi başının çaresine bakmış, traktörler ve insan gücü ile yollardaki karları kürümüş, dükkanlarının önündeki karları temizlemişti.

Mesai bitiminde evlerine dönen sanayi esnafı sabah kepenk açmaya geldiğinde şok geçirdi. Bir gün önce temizledikleri dükkanlarının önünü kar yığınları ile doldurulmuş halde buldu.

Edinilen bilgilere göre belediye ekiplerinin yoldaki bir kısım karı da kürüyerek dükkanların önüne yığdığı öğrenildi. Olay karşısında emeklerinin boşa çıktığını ifade eden sanayi esnafı, “Belediye hem gelip zamanında temizlik yapmıyor hem de yaptığımız yeri tekrar karla dolduruyor. Bu nasıl hizmet anlayışı anlamadık. Dün büyük bir zorlukla dükkanlarımızın önünü açmıştık. Sabah geldiğimizde dükkanlarımızın önü karla kapanmış. Yazıktır günahtır. Hem bir işe yaramıyorlar hem de yapılan işi baltalıyorlar” diyerek tepki gösterdiler.  

sanayi.jpg

sanayi2.jpg

sanayi3.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum