Esnaf Teşkilatı’ndan Depremzedeler İçin 23 Milyon 195 Bin Liralık Destek

TESKOM'a bağlı 6. Bölge ESKKK Birliği ve Isparta Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, deprem bölgesi için 23 milyon195 bin liralık bağışta bulunulduğunu açıkladı.

Yayınlanma:
Esnaf Teşkilatı’ndan Depremzedeler İçin 23 Milyon 195 Bin Liralık Destek

TESKOM'a bağlı 6. Bölge ESKKK Birliği ve Isparta Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, deprem bölgesi için 23 milyon195 bin liralık bağışta bulunulduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve 10 kentimizi etkileyen iki büyük deprem sonrasında yardım faaliyetleri çığ gibi büyürken, Esnaf teşkilatları da bu konuda üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmek için gerekeni yaptı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Yönetim Kurulu Üyesi, 6. Bölge Birliği Başkanı ve Isparta Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, 10 ilimizi etkileyen ve binlerce kişinin ölümüne ve onbinlerce vatandaşımızın da yaralanmasına yol açan deprem felaketinin kendilerini de son derece üzdüğünü belirtti.

Depremin hemen ardından Esnaf Teşkilatları olarak Deprem bölgesi için neler yapılabileceği konusunu masaya yatırdıklarını ve bu konuda TESKOMB ile birlikte hareket ettiklerini kaydeden 6. Bölge Birliği ve Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural şunları söyledi: “TESKOMB Genel Başkanımız Sayın Abdülkadir Akgül’ün öncülüğünde afet bölgesindeki depremzedelere gönderilmek üzere başlatılan yardım kampanyası kapsamında Bölge Birliğimiz ve bağlı koopertiflerimizden toplam 23 milyon 195 bin Türk Lirası nakdi yardım ilgili hesaplara yatırılmıştır.

Isparta Valiliğimiz ve AFAD koordinesinde depremden etkilenen şehirlerimize ayni ve nakdi yardımlarımızı Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz, oda ve kooperatif başkanlarımız, yönetim-denetim kurulu üyelerimiz, esnaf ve sanatkarlarımız ile hep birlikte hareket ederek, ulaştırmaya devam ediyoruz.

TÜM ESNAFLARIMIZI DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM

Afetzedelere yardımda bulunan tüm esnaf ve sanatkarlarımıza, vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, bir kez daha herkesi destek olmaya davet ediyorum. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Ülkemizin başı sağolsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.