Esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz

Esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2020 11:13
Esnafımızın yanında   olmaya devam edeceğiz

TBMM Başkanvekili Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Tural,  “Sayın Başkanvekilimizin, ilimize ve ülkemize yaptığı hizmetleri çok iyi biliyoruz” dedi. TBMM Başkanvekili Bilgiç, “Hizmetin odağında milletin olduğu şuuru içerisinde esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. 

 TBMM Başkanvekili Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu ve TKDK İl Koordinatörü Süleyman Gülcü ile birlikte ziyarete gelen TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç,  Tural’a yeni görevinde başarılar diledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, esnafın sorunlarının çözümünde desteğini esirgemeyen TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e teşekkür etti. Başkan Tural, esnafın çözüm bekleyen sorunlarına ilişkin talepleri iletti. Tural konuşmasında şunları söyledi:

CUMHURİYET TÜRKİYESİ’NDE 

BİR İLK OLMUŞTUR

“Sayın Başkanvekilimizin, ilimize ve ülkemize yaptığı hizmetleri çok iyi biliyoruz. Ayrıca esnafımızın sorunlarının çözümünde destekleri ve katkıları dolayısıyla kendisine çok teşekkür ediyoruz. Hükümetimizin esnafımız adına yaptığı çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Kooperatiflerimiz aracılığıyla esnafımıza kullandırılan kredi faiz oranları önce yüzde 8’den 6’ya ardından yüzde 4 buçuğa çekildi. Yüzde 47’lerden 4 buçuğa. Bu Cumhuriyet Türkiyesi’nde esnafımıza kullandırılan en düşük faiz oranı. İlk kez bu orana inmiştir. İlimizde 100 milyon liralık krediyi esnafımıza kullandırdık. Tabi burada geniş kapsamlı sicil affı bekliyoruz. Bu düzenlemeden dolayı Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimize, sizlere ve TESKOMB Genel Başkanımız Abdülkadir Akgül’ e esnafımız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Yine Bag-Kur prim borcu olan esnafımızın ücretsiz sağlık hizmetlerinden yararlanması için bu yılın başında dolan süre bir yıl uzatıldı.   Bu konuda da desteklerinden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunarken, Bağ-Kur prim oranlarının düşürülmesini ve prim gün sayısının işçiler için 7200 günde olduğu gibi esnaf içinde aynı sürede uygulanmasını talep ediyoruz” dedi. 

HİZMETLERİNİZİ TAKDİRLE KARŞILIYORUZ

TBMM Başkanvekili  Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ise konuşmasında “Öncelikle Ahmet Başkanıma ve  ekibine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Hem kendileri için hem aileleri için hayırlı uğurlu olur ve hayırlı hizmetlere imza atarsınız. Bu güne kadar ki esnaf odaları olarak gerek Ankara’da TESK’te ve TESKOMB’da yapmış olduğunuz hizmetleri merkez yönetici olarak bölge yöneticisi olarak Isparta olarak biliyoruz ve takdirle karşılıyoruz.  Güzel hizmetlere imza atacağınızdan hiçbir şüphemiz yok tekrar hayırlı olsun diyorum. Mehmet Aybatılı ağabeyimize de gerçekten hem Isparta adına hem esnafımız adına bugüne kadar yapmış olduğu bütün hizmetlerden dolayı bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum.  Gerçekten çok önemli hizmetler verdi şehirde önemli denge unsuruydu bir denge unsuru olarak uzun yıllar bu göreve sürdürebilmek her babayiğidin harcı değildir. Aybatılı Başkan gerçekten müthiş bir birikimle beceriyle uzun yıllar bu süreci götürdü ve hayırlı hizmetler verdi. Sizlerin ağabeyi oldu çalışma arkadaşı oldu. Kendisinden de sizlerin çok şey öğrendiğinizi biliyorum. İnşallah üzerine katarak sizlerin de iyi hizmetler yapacağınıza inancım tamdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.