Esnafın Temsilcilerinden ISUBÜ Rektörüne Ziyaret

Esnafın Temsilcilerinden ISUBÜ Rektörüne Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ağustos 2019 09:09
Esnafın Temsilcilerinden ISUBÜ Rektörüne Ziyaret

Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural ve birliğe bağlı Oda Başkanları, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’i yeni rektörlük binasındaki makamında ziyaret ettiler.

Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural ziyarette, “Hocamız Rektör olduktan sonra tüm Isparta’nın paydaşlarıyla toplantı yaptı. Bu toplantının hemen sonrasında Rektör Hocamızın görevlendirdiği bir yetkili Birliğimize gelerek üniversiteden beklentilerimize ilişkin bizimle görüş alışverişinde bulundu. Bizler esnafımızın esnaf odalarından ne beklediği yönünde bilimsel bir çalışma yapılmasını, ilimizde açılacak olan işletmeler için bir AR-Ge çalışması yapılarak ihtiyaç duyulan işletmelerin tespiti yapılmasını istedik. Bu yönde üniversitemiz bir çalışma başlattı. Sayın rektörümüze esnafa olan bu yaklaşımından ötürü teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde esnaf üniversite işbirliğin geliştirilmesine yönelik çalışmaların daha da artacağına inanıyorum. Ayrıca yeni binamızın da bir kez daha ilimize ve üniversite camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



ÇAYI İÇİLMEDİK ESNAF KALMAYACAK
ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, ziyaretlerinden dolayı, Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural ve beraberindeki Oda Başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “ ISUBÜ ailesi olarak bizler her zaman esnafımızın yanındayız. Bizlere ne zaman isterseniz ulaşabilirsiniz. Bizler uygulamalı bilimler adımızın havda kalmasını istemiyoruz. Bizim Isparta’nın tüm mesleki oda ve dernek kuruluşlarına hitap eden ISEDAK adını verdiğimi Sektörel Danışma Kurulumuz var. Sürekli toplantılar yapıyoruz ve ayağı yere basan önerileri hayata geçirmek istiyoruz. Şu ana kadar iki toplantı gerçekleştirdik. Üçüncüsü ITSO’da yapılacak. Burada amaç herkesin taşın altına elini koyarak birlikte hareketle güzel işlere imza atmak. Bu toplantılarda alınan kararların takipçisiyiz. İş planlarımızı da buna göre revize ediyoruz. Bundan böyle bütün birimlerimizde son sınıfa gelen bir öğrencimiz en az yarım dönem sizlerin işyerlerinde tam zamanlı olarak çalışacaklar. Biz de önümüzdeki günlerde esnafımızı ziyaret edeceğiz. Çayı içilmedik esnaf kalmayacak lafını havada bırakmak istemiyoruz. Üniversitemizin bir özelliği şehir içinde oluşu. Yani buraya ulaşmanız oldukça kolay. Bizler sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaret Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural’ın ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’e tablo hediye etmesi ve hatıra fotoğraf çekimiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.