Esnaftan Tural’a Asansör Teşekkürü

Esnaftan Tural’a Asansör Teşekkürü

Yayınlanma:
Esnaftan Tural’a Asansör Teşekkürü

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural’ın Şehir Hastanesi yaya üst geçidi asansörünün aylardır çalışmadığını gündeme getirmesinden sonra o asansör yeniden çalışmaya başladı. Şehir Hastanesi esnafı, Tural’a teşekkür etti.

esnaftan-turala-asansor-tesekkuru-1.jpg

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Şehir Hastanesi karşısındaki esnafı ziyaretinde o bölgedeki yaya üst geçidinin asansörlerinin çalışmadığını, yine yaya geçidine çöp konteynırlarının konularak geçidin kapatıldığını gündeme getirmişti. Bunun üzerine belediye tarafından aylardır kapalı olan üst geçit asansörü yeniden çalışmaya başladı . Konteynırlar da yaya geçidine engel olmayacak şekilde geri çekildi.

esnaftan-turala-asansor-tesekkuru-2.jpg

Bu gelişme üzerine Şehir Hastanesi esnafı “Bu asansör aylardır kapalıydı. Ahmet Başkanımız geldi. Onun sayesinde asansör yeniden çalışmaya başladı. Yaya geçidi açıldı. Kendisine teşekkür ediyoruz. İçimizden bir olan bizden olan Ahmet Başkanımızı inşallah Belediyenin başına getireceğiz” dediler.

verdiginiz-sozler-ne-oldu-6.jpg


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum