Esnaftan Tural’a Tam Destek

Esnaftan Tural’a Tam Destek

Yayınlanma:
Esnaftan Tural’a Tam Destek

Seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleriyle sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural’a 6 Mart Caddesi ve Mimar Sinan Caddesi esnafı yoğun ilgi gösterdi.

Cadde esnafı , Başkan Adayı Tural “Sen bizim hep yanımızda oldun. Pandemide sadece yanımızda sen vardın. Biz bizim yanımızdan olanı asla unutmayız. Desteğimiz sana” diye konuştular. Başkan Adayı Ahmet Tural da “Bugün 6 Mart Atatürk Caddesinde ve Mimar Sinan caddesinde yaptığımız ziyaretlerde esnafımızla ve halkımızla kucaklaştık.

Sıkılmadık el, girilmedik kapı bırakmadık. Ve her kucaklaştığımız vatandaşımız, “Oyumuz size, desteğimiz size” diyerek bize olan güvenlerini ortaya koyarak bizleri son derece mutlu etmişlerdir. Kendilerine bu destek ve güvenlerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz ve diyoruz ki 31 Mart’ta İYİLER kazanacak” dedi.



Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.