Etnografya Müzesi Baştan Sona Düzenlenecek

Etnografya Müzesi Baştan Sona Düzenlenecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2019 15:17
Etnografya Müzesi Baştan Sona Düzenlenecek

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gökçay’daki Etnografya Müzesi’nde İşadamı Hasan Büyükçam tarafından bağışlanan halı eserlerini önemsediklerini, müzeye daha çok misafir çekecek düzenlemeler yapmak istediklerini söyledi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Prof. Dr. Turan Yazgan Etnografya Müzesi’nde incelemelerde bulundu. Etnografya Müzesi’ne anlam katan halı eserlerini bağışlayan İşadamı Hasan Büyükçam’ın isteği üzerine müzeye gelen Başdeğirmen, burada yetkililerden bilgi aldı. Başdeğirmen, tatil dolayısıyla Etnografya Müzesi’ni gezmeye gelen misafirlerle yakından ilgilendi, haziran ayında gül ve lavanta bahçelerini görmeye de davet etti.

Hasan Büyükçam ile birlikte Etnogfra Müzesi’nin her katını gezen Belediye Başkanı Başdeğirmen, halı eserlerini önemsediklerini söyledi. Isparta halısının değerini çok iyi bildiğini belirten Başdeğirmen, halıların sergilenmesi konusunda bazı düzenlemeler yapılması talimatını verdi. Etnografya Müzesi’nin baştan aşağıya düzenlenmesi, elden geçmesini isteyen Başdeğirmen, daha çok misafir çekecek çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi. Başdeğirmen, Keçeci Mahallesi Muhtarı Gökhan Büyükleblebi’den de müzeye gelen misafirlere gül şerbeti, gül çayı ikram etmesini, bölgenin düzenlenmesini istedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.