Fahiş Kira Artışlarına Düzenleme Geliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören'de katıldığı temel atma törenin ardından, basın mensuplarının kira ve ev fiyatlarındaki artışla ilgili yöneltilen sorularını cevapladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2022 23:04
Fahiş Kira Artışlarına Düzenleme Geliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören'de katıldığı temel atma törenin ardından, basın mensuplarının kira ve ev fiyatlarındaki artışla ilgili yöneltilen sorularını cevapladı.

Artışlarla ilgili bir yaptırım olacak mı sorusu üzerine Bakan Kurum, "Fırsatçılığa müsaade etmedik bundan sonra da etmeyeceğiz. Durumu fırsat görüp enflasyon ve kira artış oranı oranı üzerinde bir artış söz konusu ise bununla ilgili hem adli hem hukuki süreci takip ediyoruz.Düzenleme de bunlarla ilgili de çalışacağız. Fırsatçılığa müsaade etmeyeceğiz. Fahiş artışları takip ediyoruz. Denetimlerimiz devam ediyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.