Fatih Erbakan Isparta'dan Geçti

Milli Görüş Lideri merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Fatih Erbakan, Isparta’ya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Haziran 2011 09:26
Fatih Erbakan Isparta'dan Geçti

 Erbakan, önce Isparta Valisi Memduh Oğuz’u ziyaret etti. Vali Oğuz’un babası Necmettin Erbakan’la çok iyi dost olduğunu söyleyen Fatih Erbakan, “Bu ziyareti yapmaktan çok mutluyum” dedi. Fatih Erbakan, daha sonra Hükümet Meydanı’ndaki mitinge katıldı. Mitingde önce milletvekili adayları tanıtıldı. Adem Oflaz, Hüseyin Yıldızhan, Dinçer Demirezen ve Abdülbaki Özyurt, partilileri selamladı.

GENÇAY; “SİYASETTE 2023 HEDEFİ BİZİM OLACAK”     

Selamlama konuşmasını Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay yaptı. Gençay, 12 Haziran’da bir tiyatronun perdesi kapanacak, 2023 hedefi bizim olacak dedi. Gençay, “Bu buluşmanın neticesinde 12 Haziran’a kadar arı gibi çalışacağız, Isparta’da ve Türkiye’de şok bir gelişme olacak, insanlar şaşıracak, bunun önünde asla kimse duramayacak” dedi.

İl Başkanı Gençay, “Saadet partisi, barajı aşamayacak” diyenlere de cevap verdi.

MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZYURT, HİTAP ETTİ

Saadet Partisi 1.sıra milletvekili adayı Abdülbaki Özyurt ise toplumun her kesimine hitap edecek projeleri dün olduğu gibi bugün ve yarın da başarıyla uygulayacaklarını belirtti. Özyurt, “Biz diyoruz ki bize destek olursanız hocam rahmetlinin söylediği gibi biz seferden mesulüz, eğer bizlere destek olursanız, çiftçimiz, emeklimiz, memurumuz, esnafımız gülecek” dedi.

FATİH ERBAKAN, SAADET’İ ANLATTI

Seçim otobüsü üzerinde partililere hitap eden Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Fatih Erbakan, önce kapatılan partileri hatırlattı ve “4 değil, 14 defa kapatsalar yine beraberiz” dedi. Erbakan, “4 değil 14 tane de partimizi kapatsalar, biz yine beraberiz” dedi.

Erbakan, Milli Görüş’ün her derde deva olduğunu da söylerken, Saadet Partisi’nin diğer partilerden farkını sıraladı. Erbakan, şunları söyledi:

“Milli Görüş, sadece Saadet Partisi’nin temsil ettiği milli görüş, her derde deva olan bir ilaçtır. Aynen her türlü hastalığı iyileştiren, şifalı bir bitki gibi. Her türlü ağrıya iyi gelen bir kaplıca suyu gibi. İktidara geldiği zaman memleketin her sorununa deva olacak.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.