Fatih Selim’den Isparta 32 Spor’a Maddi Destek

Fatih Selim’den Isparta 32 Spor’a Maddi Destek

Yayınlanma:
Fatih Selim’den Isparta 32 Spor’a Maddi Destek

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor’a destekler sürüyor. Yıllardır Ispartaspor’a verdiği katkılarla bilinen, taraftara sahip çıkan Ihlamuraltı Restaurant Sahibi Fatih Selim, Isparta 32 Spor’a maddi destek de bulundu.

Isparta 32 Spor Başkanı Gültekin Özdemir, Futbol Şube Sorumlusu Fehmi Gezer ve Basın Sözcüsü Serkan Başpınar, Ihlamuraltı Restaurant Sahibi Fatih Selim’i ziyaret ederek isminin yazılı forma hediye etti.

Isparta 32 Spor’a maddi destekte bulunan Ihlamuraltı Restaurant Sahibi Fatih Selim, pembe-yeşilli takıma başarılar diledi. Isparta 32 Spor’a tüm kentin sahip çıkması gerektiğini dile getiren Selim, yönetimin de oldukça özverili bir şekilde çalıştığına dikkat çekti.

Isparta 32 Spor Başkanı Gültekin Özdemir ise desteklerin kendilerine moral olduğunu belirterek, “Destek olan ve bizi bağrına basan kurum, kuruluş ve iş insanlarına teşekkür ediyoruz. Onların bu destekleri bizi gelecek için ümitlendiriyor. El ele birlikte güzel günlere” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor