Fatura Bilmecesi!

Fatura Bilmecesi!

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2022 12:37
Fatura Bilmecesi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Isparta'da elektrik faturalarının tahsilatının 1 ay süreyle erteleneceğini açıkladı. Ancak vatandaşların kafası karıştı. Nedeni ise önümüzde ki ay 2 ayrı fatura mı kesilecek, yoksa tek fatura üzerinden tarifeli ödememi yapılacak.

Isparta’da elektriklerle ilgili tartışma son bulmuyor. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü yağan şiddetli karın ardından günlerce yaşanan enerji kesintinin ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez yaptığı açıklamada, yoğun çalışmaların ardından enerji ikmal sorunu giderilen Isparta'da fatura ödemelerinin ertelendiği belirtmişti. Bunun üzerine ise vatandaşlar başta sosyal medya olmak üzere birçok platformda yaşadıkları kafa karışıklığını dile getirdiler. Vatandaşlar: ‘Gönlümüz bu ay fatura ücreti çıkmamasını istiyordu, ancak bu mümkün olmadı. Sayın Bakan’ın yaptığı açıklama ise tamamen kafamızı karıştırdı. Şubat ayı içerisinde fatura ödenmeyeceği belirtildi. Ancak daha binlerce abonenin sayacı okunmadı. Önümüzde ki ay 2 ayrı fatura mı çıkacak, yoksa tek fatura mı çıkacak. Nasıl bir ödeme sistemi oluşacak. Tarifeli sistem var. Belli bir kilowat uygulaması var. O sınırı 2 aylık fatura ile herkes geçecek ve faturalar zamlı gelecek. Bunun da düzenlenmesini istiyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum