Fenerbahçe, Meireles'i Gönderiyor

Beşiktaş maçı sonrası toplanan sarı-lacivertli yönetim, derbide kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bırakan Merieles'i gönderme kararı aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Aralık 2013 12:02
Fenerbahçe, Meireles'i Gönderiyor

Fenerbahçe'de Raul Meireles defteri kapanıyor. Beşiktaş maçı sonrası olağanüstü toplanan sarı-lacivertli yönetim, Veli Kavlak'a yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart gören ve 60 dakika takımını yalnız bırakan Portekizli oyuncuyu, devre arasında gönderme kararı aldı.

100 BİN EURO PARA CEZASI VE KADRO DIŞI
Derbinin ardından Meireles'le ilgili bir soru üzerine konuşan yönetici Mahmut Uslu, "Gereğini yönetim kurulu olarak yapacağız, gerekli cezaları vereceğiz" diyerek ağır bir cezanın sinyalini vermişti. Kariyeri boyunca oynadığı 336 maçta kırmızı kart görmeyen ancak Fenerbahçe'ye geldikten sonra huy değiştiren ve 3 kırmızı kart görüp, 13 maç ceza alan oyuncuya, 100 bin euro para cezası kesilecek ve kadro dışı bırakılacak. Ara transfer döneminde de talibi çıkarsa satılacak, olmazsa kiralık olarak gönderilecek.

YANAL TEPKİ GÖSTERDİ
Öte yandan devre arasında teknik direktör Yanal'ın da takımı eksik bırakması nedeniyle Meireles'e tepki gösterdiği ve "Kastın olmayabilir ama dengesiz hareketin takıma zarar verdi. Bu sana hiç yakışmadı" dediği öğrenildi.

PORTEKİZ BASINI DA ŞAŞIRDI
13 karşılaşmada forma giyemeyen ve 2 maç daha ceza alması beklenilen Raul Meireles'i, Portekiz basını da eleştirdi. Publico gazetesi derbiyi,"Almeida'dan 2 gol,Meireles'ten bir derbi kırmızısı daha" başlığı ile okurlarına duyurdu. Hugo Almeida'yı öven gazete, "Kariyerinde hiç kırmızı görmemiş olan Meireles'e Fenerbahçe'de bir şeyler oldu. Dünya Kupası öncesi agresif futbolu Bento'nun aklını karıştırıyor olmalı" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.