Fener'e Cim Bom'dan transfer

Sarı-lacivertliler, Cimbom'da durumu belirsiz olan futbolcuyla her konuda anlaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2011 16:20
Fener'e Cim Bom'dan transfer

Hagi 'Gönderin' derse, Barış'ın yeni adresi Kadıköy.

Fenerbahçe'den sürpriz transfer girişimi... Sarı-lacivertliler, Galatasaray'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Barış Özbek'le gizlice anlaştı. Sözleşmesini karşılıklı feshettiği Kazım'ı bedelsiz Galatasaray'a kaptıran Sarı Kanarya, aynı yolla Barış'ı renklerine katmak için düğmeye bastı. Fenerbahçeli yöneticiler, genç futbolcuyla tüm şartlarda anlaştı.

Para ödemek istemiyor

Anlaşma gizli tutuluyor. Zira Fenerbahçe, Barış için ezeli rakibine bonservis bedeli ödemek istemiyor. Cimbom'da durumu belirsiz olan 24 yaşındaki futbolcunun kaderi, teknik direktör Hagi'nin iki dudağı arasında. Hagi "Gönderin" derse, sarıkırmızılı yönetim bu futbolcusuyla yolları ayıracak. Barış, bonservisini bedelsiz alması halinde yönünü Kadıköy'e çevirecek ve ikinci yarıda sarı-lacivertli formayı giyecek.

12 gol 16 asist

Barış Özbek, 3.5 sezondur formasını giydiği Galatasaray'la lig, kupa ve Avrupa'da olmak üzere 124 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda toplam 12 kez rakip fileleri sarsan (ligde 7, UEFA Avrupa Ligi'nde 2, Türkiye Kupası'nda 3 gol) gurbetçi orta saha, takımına ayrıca 16 asistlik katkıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.