Fernandes İstanbul'da

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Manuel Fernandes İstanbul'a geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2010 11:28
Fernandes İstanbul'da

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetiminin, görüşme halinde olduğu Hugo Almedia ve Simao Sabrosa için kulüplerine ödeyeceği bonservis bededeleri belli oldu.

Bir haftadır her iki oyuncunun menajerleri ve kulüpleri ile temasta bulunan Siyah Beyazlı kulüp, futbolcular ile anlaşma sağlarken Atletico Madrid ve Werder Bremen'e 2 futbolcu için toplam 3.5 milyon Euro'ya yakın bir bedel ödeneceği kaydedildi.

2006 yılından buyana Werder Bremen forması giyen 26 yaşındaki Hugo Almeida ve 2007 yılından itibaren Atletico Madrid'de top koşturan 31 yaşındaki Simao Sabrosa'nın Siyah Beyazlı kulüpten yıllık 2.5 milyon Euro seviyelerinde ücret alacakları da öğreniliken, konu ile ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş futbol komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu bu trasnferlerin bir haftada gerçekleşmediğini söyledi.

Zülfikaroğlu, Sabrosa ve Almeida ile sezon başından bu yana temasta olduklarını ve altı aylık bir çalışmanın ardından sona yaklaştıklarını söyleyerek, "Bugün için Almeida ve Sabrosa ile büyük oranda anlaşmaya vardığımızı söyleyebilirim. Futbolcuların kulüpleri ile de bonservis bedelleri konusunda son pazarlıkları yapıyoruz. Bu futbolcular için ödeyeceğimiz bedeller çok yüksek olmayacak. Yönetim olarak hem Sabrosa hem de Almeida için sezon başından bu yana görüşmelerimiz vardı. Bu isimler belli bir plan program çercevesinde yapılacak transferlerdir. Bir haftada verilen kararlar ile transfer yapmayız" ifadelerini kullandı.

Sabrosa ve Almeida'nın kulüpleri ile de anlaşılması halinde bu iki oyuncunun önümüzdeki hafta İstanbul'a gelecekleri ve Beşiktaş

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.