FETÖ Operasyonlarında Gözler Üst Kadrolarda

Metin Külünk: ETÖ operasyonlarında gözler üst kadrolarda.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Eylül 2016 11:17
FETÖ Operasyonlarında Gözler Üst Kadrolarda

K Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, FETÖ ile mücadelede operasyonları yükünün sadece alt kadrolara yüklenmesinin büyük bir oyun ve ihanet şebekesinin planı olduğunu ileri sürdü.

Külünk, sosyal medya hesabından şu paylaşımları yaptı; 

 1-15Temmuz darbe girişiminin amacı, milli iradenin şahsında Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’dı.            

 2-Askeri darbe girişiminde başarısız olan ihanet şebekesi şimdilerde OHAL uygulamaları üzerinden KAOS VE KARGAŞA ortamı umuyor.

3-FETO’cular kirli işbirlikçileriyle bir taraftan TERÖR kartını diğer taraftan da KRİPTO elamanlarıyla KAMUSAL DÜZEN’de bozgunculuk amaçlıyorlar. 

4-FETÖ soruşturmalarını kendisi için bir fırsat gören, KUVVETLİ DELİLLER YOKKEN açığa almaları yapan bazı yöneticiler de bu suç örgütünün değirmenine su taşıyorlar. 

5-Bilinmelidir ki FETÖ operasyonları yükünün sadece alt kadrolara yüklenmesi BÜYÜK BİR OYUN ve İHANET şebekesinin PLANI’dır.         

6-FETÖ operasyonlarında güçlü ve korunaklı olanların kurtulduğu ALGI’sıyla toplumsal bir gerginlik ve ÇATIŞMA ortamı amaçlandığı unutulmamalıdır. 

7-Bu manada devlet kurumları, belediyeler, odalar, borsalar, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve diğer kurumların üst makamlarında yer alan ve 15 Temmuz tarihinden önce göreve başlayan bütün yöneticilerin üzerlerindeki şaibeyi ortadan kaldırması ve hesap verebilir olması TOPLUMSAL BEKLENTİ olarak kabul edilmelidir.

8-Benzer biçimde bütün SİYASİ PARTİLERİMİZ ve siyasilerin de FETÖ ile  mücadele konusunda kamuoyunu rahatlatıcı adımları atması yarınlarımız açısından kıymetli olacaktır. 

9-FETÖ soruşturmaları konusunda idari ve adli işleyişe karışan, kayırma, örtme ve delil karartma yoluna giden herkes bilerek ya da bilmeyerek SUÇ işlemektedir. 

10-FETÖ soruşturmaları üzerinden yeni bir MUHALİF BLOK VE KALKIŞMA amaçlayanlar başaramayacaksınız.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum