FETÖ Operasyonunda 8 Kişi Tutuklandı

Aramalarda Bakın Neler Çıktı....

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2019 16:54
FETÖ Operasyonunda 8 Kişi Tutuklandı

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi amacıyla ısparta Emniyet müdürlüğü KOM Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucunda;

Şüphelileri aralarında ısparta ve diğer illerden haklarında arama kararı bulunan, Bylock kullanıcısı olan, adli işlem görerek adli kontrol alan, ihraç edilen veya çalışma izinleri iptal edilen, iltisaklı şirketlerde çalışmış kişilerin merdiven altı etüt merkezi, ve özel bir etüd merkezinde birliktelik içinde hareket ederek kayıt dışı, sahte kimlik ve kod isimlerle özel ders verdikleri tespit edildi.

Ayrıca örgütün hücre evlerinde saklandıkları tespit edilen diğer şüpheliler ile birlikte yakalanmalarına yönelik 22 Mayıs günü yapılan eş zamanlı operasyonda 14 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Şüphelilerin yapılan ev, iş ve oto aramalarında dijital materyaller, belge ve dökümanlar, sahte kimlikler ile 3 adet 1 amerikan doları olmak üzere 21 bin 460 TL nakit paralara el konuldu.

Şüpheliler FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından adli mercilere gönderildi.

Şüphelilerden 8'i tutuklandı, 4'ü adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum