FETÖ'nün Yeni Yapılanmasına Büyük Darbe

Polis O Alçakların Her An Ensesinde...

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Temmuz 2019 23:45
FETÖ'nün Yeni Yapılanmasına Büyük Darbe

Isparta'da yeni bir yapılanma içerisine girmeye yeltenen FETÖ Alçaklarına, Isparta Polisinden Büyük Darbe...

Isparta polisi FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Isparta'da yeni bir yapılanma içerisine girdiğini tespit etti. Sözde örgüt sorumluları ve hücre evleri bir bir tespit edildi. Isparta Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü'nce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde geçtiğimiz gün saatler 05:00'i gösterirken polis tarafından baskın yapıldı.
Yapılan baskında Bylock kullanıcısı, Ege Bölgesi sektör hizmetleri mesulü, Ege Bölgesi Hususi ve Sektör Lise, Doktora, Mezun Mesulleri yapılanması ile Askeri Okul ve Polis Akademisi Sorumlusu ve halen Isparta güncel İL İMAMI İhsan Ş. Bylock kullanıcısı, örgütün Antalya ili önceki genel muhasebecisi ve Isparta ilinin güncel muhasebecisi (kasası) Burhan A. Bylock kullanıcısı, Ege Bölgesi ve İzmir ilinde Askeri Lise Hususi Sorumlusu ve İzmir ilinde örgütün Üst Düzey yöneticisi olduğu ayrıca Isparta ilinde Ali (K) olarak örgütün eğitim alanında faaliyet yürüten güncel Eğitim Danışmanı Şifa K. yakalanarak gözaltına alındı ve çıkarıldıkları Isparta Adli Makamlarınca TUTUKLANDILAR.

Bylock kullanıcısı Fatma Nur K. ise İzmir TEM Şube Müdürlüğüne teslim edilerek İzmir'de TUTUKLANDI.

HİMMET PARALARI ELE GEÇİRİLDİ
Şüphelilerin saklandıkları örgüt evlerinde yapılan aramada banyo tavan arasında 110 bin TL nakit para ve dolap içerisinde 3.740.00 TL nakit TOPLAM 113.740.00 TL, 2 bin 800 EURO nakit para ve 60 gr 1 Adet altın bilezik olmak üzere himmet paraları elde edildi.

HALA HİMMET TOPLUYORLARMIŞ
Ayrıca çok sayıda dijital materyale de gizlendikleri oyuncak arabaların içlerinden bulunarak el konuldu. Şüphelilerin büyük bir gizlilik içerisinde hareket ettikleri Isparta’da örgüt üyelerine maddi destek sağladıkları ayrıca bazı kesimlerden halen himmet topladıkları değerlendirildi.

KARISINI BIRAKIP KAÇMIŞ
Fatma Nur K.'ın Yine yakalanan Şifa K'nın eşi olduğu ve Şifa K'nın karısını bırakarak kaçtığı ve polis tarafından sokak aralarında kovalamaca neticesi yakalandığı öğrenildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından Şahısların tüm bağlantılarının araştırıldığı ve operasyonların aynı kararlıkla devam edeceği ifade edildi.

Isparta polisinin bu başarılı çalışması dosta umut düşmana korku saldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.