Fidancılık Ekonomiye Büyük Katkı Sağlıyor

Fidancılık Ekonomiye Büyük Katkı Sağlıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Şubat 2020 09:19
Fidancılık Ekonomiye Büyük Katkı Sağlıyor

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu  Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Türkiye'nin en büyük fidan ihracatçılarından Isparta Fidancılığı ziyaret etti, destek mesajı verdi. 

İşletmeciliğini Ünal Turgut ve ortaklarının yaptığı fidancılığın Isparta ekonomisine büyük katkılar sağladığını belirten Milletvekili Özel, firmanın Isparta tarımının gelişiminde de büyük rol oynadığını ifade etti.

AK Parti iktidarı döneminde tarıma önemli katkılar sağlandığının altını çizen AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, "parti olarak her zaman yatırımcımızın yanındayız. Isparta'da doğan ve her geçen gün büyüyerek ivme kazanan Isparta Fidancılığımızı da destekliyoruz. Firmamızın özelklikle Özbekistan'a yaptığı ihracatı ve o bölgede hayata geçirdiği çalışmaları da yakından takip ediyor ve destekliyoruz. Firmamızın daha fazla ihracat yaparak, ülke ekonomimize katkı sağlaması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya da hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Milletvekili Özel konuşmasının ardından Isparta Fidancılıkta incelemelerde bulundu, işletme sahibi Ünal Turgut'tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum