Galatasaray 1 - 1 Kayserispor

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta maçında Galatasaray kendi sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. G.Saray istekli oynadığı maçta galibiyet alamazken, Kayserispor tam 6 maç sonra puanla tanıştı

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Nisan 2011 16:05
Galatasaray 1 - 1 Kayserispor

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Galatasaray ile ligin ikinci yarısında oldukça başarısız sonuçlar alan Kayserispor karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan maç 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

Galatasaray'ın golünü 2.dakikada Gökhan Zan kaydetti. Kayserispor'un golü 20. dakikada Abdullah Durak'tan geldi ancak bu golü hakemlerin Amrabat'a yazdığı öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta Manisaspor deplasmanında 6 maç aradan sonra kazanan Galatasaray bu beraberlikle taraftarına galibiyet izletemedi. Kayserispor ise altı maç sonra puan almış oldu.

Bu beraberliğin ardından Galatasaray puanını 37'ye, Kayserispor ise puanını 4+'e yükseltti.

Spor Toto Süper Lig'de bir sonraki hafta Galatasaray ezeli rakibi Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşırken, Kayserispor evinde Bursaspor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.