Gazeteciler Cemiyetinden Billboard Tepkisi

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan’dan billboard tepkisi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Aralık 2012 11:07
Gazeteciler Cemiyetinden Billboard Tepkisi

Karahan açıklamasında, “İlimizde çevre ve görüntü kirliliği yaratan billboardların ne hikmetse her geçen gün sayıları artıyor. Sayısı Isparta Belediyesi’nin ihale şartnamesinin yaklaşık olarak iki katı olan billboardların derhal azaltılmasını istiyoruz. Çünkü billboardları işleten firma, gazetecilik ve reklamcılık sektöründe haksız bir kazanç sağlıyor. Bizler bünyemizde toplam 90’a yakın sigortalı işçi çalıştırırken, billboardları işleten firma bir ya da iki işçiyle bu işi yapıyor. Ayrıca, Isparta’da ki hemen hemen her firmanın yaptığı faaliyetler ve haberler gazetelerimizde yayınlanıyor. Ama, reklam kaymağını bu firma yiyor.

GÜNAYDIN’I GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ
Bu sektörde onca olumsuzluklara ve ekonomik zorluklara rağmen, ayakta durmakta zorlanan gazeteler ve görsel medyamız, billboardların tehdidi altındadır. Biz acil olarak Isparta Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Günaydın’ı göreve davet ediyoruz. Billboardları lütfen azaltın ve şehir merkezinin dışına taşıyın. Şehir merkezinde ki bu kötü görüntüden de, çok sevdiğimiz Ispartamızı kurtarın” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.