Gazetecilerden Emniyet Müdürü Akay’a Ziyaret

Gazetecilerden Emniyet Müdürü Akay’a Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ekim 2019 16:27
Gazetecilerden Emniyet Müdürü Akay’a Ziyaret

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, şehirde görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle birlikte, geçtiğimiz ay göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Metin Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Isparta’da görev yapan basın mensuplarının protokol üyelerine yönelik ziyaretleri devam ediyor. Gazeteciler son olarak Isparta Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Metin Akay’ı ziyaret ettiler. Ziyarete IGC Başkanı Şevket Karahan’ın yanı sıra üstad gazetecilerden Hasan Özbek’te katıldı.

İl Emniyet Müdürü Akay’a şehir medyasının genel yapısı hakkında bilgiler veren Başkan Şevket Karahan, camiamızın her zaman milletimizin ve devletimizin yanında olduğunu söyledi. Karahan açıklamasına şu şekilde devam etti: “Isparta medyası olarak güçlü ve devletçi bir yapıya sahibiz. Her daim her şartta devletimizin ve milletimizin yayındayız. Devlet yetkililerimizin kamuoyu ile paylaşacağı bilgileri tereddütsüz ve ivedi bir şekilde yayınlıyoruz. Türkiye’de yerel medya anlamında parmakla gösterilecek camiadan oluşuyoruz. Her zaman emniyetimizin ve kanunlarımızın yanındayız. Yeni görevinizde size ve tüm teşkilatınıza başarılar diliyoruz” dedi.

BÖLGEYİ GEZEREK ÖĞRENİYORUM
Ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden İl Emniyet Müdürü Metin Akay, Isparta’yı çok sevdiğini belirterek şu açıklamayı yaptı: “Bilindiği üzere göreve başlayalı kısa bir süre oldu. Daha önce Isparta’dan bir kez otobüs ile geçmiştim. Bildiğim bir şehir değil. Şehri tanımaya ve öğrenmeye çalışıyorum. Mesleğe ilk başladığım yıllarda amirlerimin bana bir nasihati vardı, çalıştığın bölgeyi gezerek öğren diye. Bende bölgemizi gezerek öğrenmeye çalışıyorum. İlçelere gidiyoruz, oraları inceliyorum. Bütün birimlerimizle durum toplantıları gerçekleştiriyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.