Gazze İçin Islık Çal

Gazze İçin Islık Çal

Yayınlanma:
Gazze İçin Islık Çal

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğrenci Konseyi öncülüğünde akademik personel, idari personel ve çok sayıda öğrencinin katılımı ile Gazze İçin Islık Çal Yürüyüş etkinliği gerçekleştirildi.

Gazze’deki yaşanan katliama ses olabilmek adına Isparta MYO önünde başlayan yürüyüş, etkinlik teması gereği çalınan düdükler ve ıslıklar eşliğinde 19 Mayıs Açık Amfisine kadar sürdürüldü. Katılımcılar, ellerinde “Çocuklar Ölmesin”, “ISUBÜ Soykırımı Kınıyor” ve “Filistin’in Yanındayız” gibi dövizler ve Gazze’de gerçekleştirilen katliam ile ilgili fotoğraflar taşıyarak yürüyüşü tamamladırlar. Yürüyüş sonunda Öğrenci Konsey Başkanı Enes Talha Kılıçarslan basın bildirisini okudu.

Basın bildirisinde, “Herhangi bir siyasi görüş, din, dil ya da ırk adına değil Filistin’de yaşanan katliam ve çocuklar adına ortak duygular içerisinde olunduğuna” dair açıklamalar yapıldı. Basın bildirisi sonrasında, tekrar ıslıklar ve düdüklerle bu katliama karşı olan sessizliğe ses olmaya çalışan katılımcılar, ortak duygularda birleşip soykırıma karşı olduklarını gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.