Gecikmenin Sebebi Nakliye

Gecikmenin Sebebi Nakliye

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Kasım 2021 18:49
Gecikmenin Sebebi Nakliye

Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Özer, İlçede yayınlanan Özyalcaç Gazetesi’nin kömür yardımlarının henüz dağıtılmamasına yönelik yaptığı haber sonrasında bir açıklama yaptı. Başkan Özer, gecikmenin sebebinin nakliye olduğunu açıkladı.

Gazetenin haberine göre, gecikme yaşandığını doğrulayan Özer, “Bu sorun, sadece ilçemiz Yalvaç’ta değil, Isparta genelinde yaşanan bir sorundu. Biz sorunla ilgili bilgi aldığımız andan itibaren konuyu başta Milletvekilimiz Recep Özel’e aktardık. Sayın milletvekilimiz konuyu Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımızla görüştü, nakliyeden kaynaklanan bir sorun nedeniyle Isparta genelinde kömür dağıtımımız gecikti. Bakan beyin talimatıyla sorun çözüldü ve dün itibariyle Yalvaç’ımızda kömür dağıtımı başladı. Kasım ayı içinde ilçemiz Yalvaç’ta 1.000 ton kömür dağıtımı tamamlanacak. Sorunun çözümünde ilgisini esirgemeyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez’e, konuyla yakından ilgilenen Ak Parti Isparta Milletvekilimiz Recep Özel’e, Kaymakamımız Haluk Şimşek’e ve ilgililere çok teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız hiç endişe etmesinler, kimseyi zor durumda bırakmayacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.