Geleceğin Doğa'sında Kariyer Günleri

Geleceğin Doğa'sında Kariyer Günleri

Yayınlanma:
Geleceğin Doğa'sında Kariyer Günleri

Isparta Doğa Koleji, t-MBA Kariyer Günleri çerçevesinde, TRTSPOR'un önde gelen analistleri Hünkar MUTLU ve Bünyamin GEZER'in katılımıyla dikkat çekici bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Etkinlik, Kolejin Kurucu Temsilcisi Kamil Tamtürk, Genel Müdür Durali Sancar, idari kadro, öğretmenler ve öğrencilerin tamamının katılımıyla gerçekleşti.

Konuklar, hikayelerini, etkinlik tecrübelerini ve görsel içeriklerle zenginleştirilmiş bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşarak, yetenek ve yetkinliklerin önemini ve Doğa'nın eğitim modelinin yaşamda ne kadar kritik olduğunu vurguladılar.

Bu özel gün, Isparta Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi ÖZGÖDEK, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen adına Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden Doc. Dr. İbrahim Kubilay Türkay, Doc. Dr. Ertan Beceren, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nden Öğretim Görevlisi Şakir Hüseyin Aksöz, Isparta Gençlik ve Spor Müdürlüğü Şube Müdürü İsmail Togar, Isparta 32 Spor Başkanı Gültekin Özdemir, Isparta Spor Lisesi Müdürü Abdullah Taner Türkcan ve idari kadrosu, Son32 Haberden Gazeteci Levent Doğan'ın katılımıyla daha da anlam kazandı.

Kamil Tamtürk, t-MBA programının sadece sınav başarısıyla değil, aynı zamanda projeler, sunumlar ve liderlik çalışmaları gibi öğrencilerin daha katılımcı ve yaratıcı oldukları metodolojilerle değerlendirildiğini belirtti. Uluslararası standartlara dayalı bu yaklaşım sayesinde, Doğa Koleji'nin öğrencilerine akademik başarının ötesinde, yaşamda başarılı olmaları için rehberlik ettiğini ve onların ufuklarını genişletmeye devam edeceğini vurguladı.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.