Geleceğinize Yön Veren İş Fırsatı Ayağınıza Geliyor

Geleceğinize Yön Veren İş Fırsatı Ayağınıza Geliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2020 18:00
Geleceğinize Yön Veren İş Fırsatı Ayağınıza Geliyor

Ülkemizin geleceğini oluşturan genç yetenekleri, kamu ve özel sektör temsilcileri ile buluşturan “Güney Kariyer Fuarı” (GÜNKAF’20) Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde 16-17 Mart tarihlerinde kapılarını açıyor.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde bölgemizde yer alan 14 üniversitenin işbirliği ile Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek fuarda, Aselsan, Zorlu Tekstil, Opel, TÜBİTAK, Havaş, TUSAŞ Motor Sanayi A.Ş., Roketsan, TRT gibi ülkemizin önde gelen firmalarının üst düzey temsilcileri öğrencilerle bir araya gelecek.

250’den fazla firmanın 15 binden fazla genç yetenekle buluşacağı fuarda, Eğitim Bilimci – Yazar Özgür Bolat, Grow With Google Türkiye Koordinatörü Nazife Al, Milli Savunma Bakanlığı Halkla İlişkiler ve İletişim Uzmanı Murat Kuruyer, QNB Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Cenk Akıncılar, Türk Hava Yolları İstihdam Başkanlığı Uzmanı Kerem Kul, Abdi İbrahim İnsan Kaynakları Müdürü Engin Dirik gibi alanında uzman temsilciler gençlerin geleceğine yön verecek.
Bu yıl “Kariyer 4.0” temasıyla kapılarını açacak olan fuarda, öğrencilere ve mezunlara yönelik yüzlerce firmanın, iş ve staj başvurularını alacağı stantlar yer alacak. Ayrıca fuarda yer alan firma ve kurumlar tarafından eğitimler de düzenlenecek.

OTOBÜS SEFERLERİ DÜZENLENECEK
Bu yıl SDÜ'nün ev sahipliğinde Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek Güney Kariyer Fuarına (GÜNKAF’20) katılmak isteyenler için ücretsiz ulaşım hizmeti sağlanıyor.

16- 17 Mart tarihlerinde kapılarını açacak fuar için, Doğu ve Batı Yerleşkeleri durakları, Mihri Hatun ve Bediüzzaman Said Nursi Kız Öğrenci Yurdu, IYAŞ AVM, Murat Hüdavendigar Erkek Öğrenci Yurdu ile şehir merkezinden otobüs kaldırılacaktır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum