Gelendost Elması Emitt Fuarında

Gelendost Belediyesi Emitt fuarına katılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2012 14:31
Gelendost Elması Emitt Fuarında

Her yıl Şubat ayında İstanbul TÜYAP Fuar alanında düzenlenen EMITT Fuarına bu yılda katılacak olan Gelendost Belediye Başkanlığı, Akdeniz Bölgesinin, Türkiye’nin hatta Dünyanın Gelendost’ta yetişen en kaliteli elmalarını misafirlere sürpriz bir şekilde sunacak…

Konu ile ilgili açıklama yapan Gelendost Belediye Başkanı Halim KIYAK, “ EMITT Fuarında bu yılda Batı Akdeniz Kalkınma Ajansının işbirliği ile yer alacağız. Isparta’mızın sembolü olan Isparta gülünün yanında kaliteli Gelendost elmalarını tüm Dünyaya duyuracağız. Ayrıca Gelendost, doğa, kültür ve turizmiyle ilçemize gelen misafirleri güzellikleri ile büyülüyor… Gelen tüm misafirlerimize kapımızın her zaman açık olduğunu ifade etmek istiyorum. Fuar alanında her zaman olduğu gibi Gelendost standı bu yılda fuarın gözdesi olacak. Ekibimizle birlikte hazırladığımız sürpriz tanıtım ürünleriyle bu yıl fuarda yer alacağız. Tüm Isparta’lı ve Gelendost’lu hemşerilerimi Gelendost standına bekliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum