Gelendost Yatırıma Doymuyor

Gelendost Belediye Başkanı Halim KIYAK ilçeye kazandırdığı ve 2.750.000 TL’lik kanalizasyon inşaatı projesinin bitirmesinin ardından şimdi de 600.000 TL’lik Asfalt plenti alımı için sözleşme imzaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mart 2013 14:41
Gelendost Yatırıma Doymuyor

Gelendost’ta 60 yıl sonrasını düşünerek kazandırılan Kanalizasyon projesi yapımında bozulan yolların onarımına en kısa zamanda başlayacaklarını bildiren Başkan Kıyak; ‘İlçemize yatırımlarımız her şekilde devam etmektedir. Biz her zaman ileriyi düşündük, çalışmalarımız her zaman bu doğrultuda oldu. Gelendost’u ileriye götürecek projeler üzerinde çalıştık. Yapımı devam eden ve son noktasına yaklaştığımız Meslek Yüksek Okulu İnşaatımız, tamamlanan Kanalizasyon İnşaatı Projemiz, En kısa zamanda yapımına başlanacak olan Küçük Sanayi Sitesi, Kültür Merkezi ve Mezbahane projelerimiz ilçemizi bir adım öne geçirecek ve kanayan yaralara merhem olacaktır. Yollarımız kanalizasyon çalışması nedeniyle bozuldu. Vatandaşlarımız bazen çamur, bazen de toz sıkıntısı çekti. Ama Gelendost halkı ileriyi düşündü ve sabretti, bu yüzden tüm vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç bilir, çalışmalarımızı her platformda hızlı bir şekilde devam ettireceğimizi bildiririm’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum