Gelendost’ta Yörük şöleni

Gelendost’ta Yörük şöleni

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Haziran 2019 09:05
Gelendost’ta Yörük şöleni

Gelendost Yörük Türkmen Derneği tarafından Gelendost’a bağlı Yenice Köyünde Yörük Şöleni gerçekleştirildi. 

 Toroslar Yörük Türkmen Federasyonu üyesi olan Gelendost Yörük Türkmen Derneği’nin Yörük Şöleni, Yörükleri bir araya getirdi. Vali Öner Seymenoğlu, Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, Jandarma Komutanı Albay Mustafa Özdurhan, Federasyon Başkanı Mustafa Küçükyaman başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Toroslar Yörük Türkmen Federasyonu Başkanı Mustafa Küçükyaman katıldıkları şölenle ilgili olarak sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “TDYT Birliği, ve Toroslar Yörük Türkmen federasyonu üyesi olan Gelendost Törük Türkmen derneğimiz ile yaptığımız şölene Isparta Valimiz Sayın Ömer Seymenoğlu Gelendost kaymakamı Gelendost belediye başkanı Mehmet Sezgin il jandarma alay Komutanımız j albay Mustafa Özdurhan, Temsilcilerin ve Isparta, Akşehir, Gökpınar (Honam) Antalya Aksu Serik Burdur Aydın, Polatlı Daha Bir Çok Dernek Ve Federasyon Başkanlarımızın ve de ismini sayamadığım protokolün katılımıyla şölenimizi yaptık, emeği geçen Ve katılan herkese yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

Isparta Yörük Türkmen Derneği Başkanı Hasan Parlakyıldız, katıldıkları şölenle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Gelendost Yenice köyü Yörük Türkmen Derneği tarafından yapılan Yörük Türkmen toyuna Katılım sağladık.  Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.